Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-urilor web

1.1 Informații generale

Site-ul www.uroclinic-craiova.ro și subdomeniile aferente (denumite „SITE„) sunt proprietarea companiei SC UROCLINC SRL (denumită “COMPANIA”), fiind identificată cu următoarele date:

SC UROCLINC SRL

str. Maria Tănase nr. 27, bl. C17, parter, Craiova, Dolj, România

Nr. Oficiul Registrului Comerțului: J16/1395/2009

CUI: 26177805

Telefon: 0351.178.610

Email: uroclinic.craiova@gmail.com

Puteti beneficia de orice serviciu disponibil pe Site (“SERVICII”) cu condiția acceptării acestor termeni și condiții de utilizare („TERMENI ȘI CONDIȚII„). Utilizarea de către dumneavoastră („UTILIZATOR„) a Site-ului reprezintă acordul dumneavoastră a tuturor acestor Termeni și Condiții.

1.2 Link-uri către alte site-uri

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri. Compania nu este responsabilă pentru conținutul oricărui site, inclusiv, fără a se limita la orice link între Site și aceste terțe site-uri, sau orice modificări sau actualizări ale acestor site-uri. Includerea oricărui link către alt site nu implică aprobarea de către Companie a site-ului sau orice asociere cu operatorii săi și cu activitatea acestora.

1.3 Parteneri. Servicii din terțe părți

Anumite servicii sau funcționalități puse la dispoziție prin intermediul Site-ului sunt livrate de către site-urile unor terțe părti sau organizații. Prin utilizarea oricărui Serviciu sau funcționalitate care provine din Site recunoașteți și sunteți de acord să partajăm informațiile și datele dumneavoastră cu orice terță parte cu care Compania are o relație de colaborare sau contractuală („PARTENERI„) de a furniza aceste informații în numele utilizatorilor Site-ului.

1.4 Drepturi și obligații de utilizare. Utilizare ilegală. Proprietate intelectuală

Vi se acordă drept neexclusiv, netransferabil, revocabil să accesați și să utilizați Site-ul strict în conformitate cu acești Termeni și Condiții de utilizare. Ca o condiție de utilizare a Site-ului garantați că nu veți utiliza Site-ul pentru orice scop care este ilegal sau interzis conform acestor termeni, precum și legilor în vigoare.

Nu aveți voie să utilizați Site-ul în orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta Site-ul sau a interfera cu utilizarea de către orice altă persoană fizică sau juridică.

Nu aveți voie să obțineți sau să încercați să obțineți informații prin mijloace care nu sunt puse în mod intenționat la dispoziție sau prevăzute prin intermediul Site-ului.

Tot conținutul inclus pe Site, cum ar fi text, grafică, logo-uri, imagini, precum și compilarea acestora sau orice software folosit de Site, este proprietatea Companiei sau a furnizorilor săi și sunt protejate de dreptul de autor și a altor legi care protejează proprietatea intelectuală și drepturile de proprietate. Sunteți de acord să respectați toate drepturile de autor, notificări, legende sau alte restricții conținute în orice astfel de conținut și nu veți aduce modificări ale acestora.

1.5 Servicii de comunicare

Site-ul poate conține date și informații personale, precum și servicii de tip zone de chat, grupuri de stiri, pagini web personale și/sau alte facilități de mesaje sau de comunicare concepute pentru a vă permite să comunicați cu un alt Utilizator, cu un grup sau cu publicul larg (servicii denumite „SERVICII DE COMUNICARE„).

Sunteți de acord să utilizați Serviciile de Comunicare doar pentru a comunica, a posta, a trimite și a primi informații, mesaje, materiale care sunt adecvate și legate de conținutul Site-ului și/sau a Utilizatorului sau a grupului respectiv.

Cu titul de exemplu și nu ca o limitare, sunteți de acord ca atunci când utilizați un Serviciu de Comunicare:

  • nu veți defăima, abuza, hărțui, urmări, amenința sau orice altceva care încalcă drepturile legale (cum ar fi inclusiv drepturile de confidențialitate și de publicitate) ale altor persoane;
  • nu veți publica, posta, încărca, distribui orice nepotrivit, profan, defăimător, care încalcă drepturi, obscen, indecent sau ilegal;
  • nu veți încărca imagini, software, alt tip de fișiere care sunt protejate de legile de proprietate intelectuală sau de publicitate, cu excepția cazului în care dețineți sau controlați drepturile acestora sau ați primit toate aprobările necesare;
  • nu veți incărca fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software sau program similar care pot afecta funcționalitatea calculatorului sau device-ului folosit de orice altă persoană, sau funcționarea Site-ului;
  • nu veți încălca orice cod de conduită care poate fi aplicat pentru orice Serviciu de Comunicare;
  • nu veți colecta informații despre alte persoane, inclusiv adrese de email, numere de telefon fără consimțământul acestora;
  • nu veți face orice alt lucru care încalcă legile sau reglementările în vigoare.

 

1.6 Prevederi finale

Compania nu are nici o obligație de a monitoriza orice conținut al oricărui Serviciu de Comunicare. Cu toate acestea, își rezervă dreptul de a revizui conținutul din cadrul oricărui Serviciu de Comunicare și de a modifica, edita, elimina orice parte din conținut sau în totalitate conținutul. Compania își rezervă dreptul de a rezilia/elimina/opri accesul la oricare sau la toate Serviciile oferite, precum și la Serviciile de Comunicare, în orice moment, fără notificare.

Compania își rezervă dreptul să dezvăluie în orice moment, orice informații necesare pentru a respecta orice lege, reglementare, proces legal sau solicitare guvernamentală, sau pentru a edita, a refuza postarea sau de a elimina orice informații sau materiale, în totalitate sau parțial.

Prin postarea, încărcarea, introducerea sau furnizarea oricăror informații și materiale acordați Companiei și partenerilor săi dreptul de a le utiliza inclusiv, fără a se limita la: copia, distribui, transmite, afișa public, reproduce, edita, traduce și reformata.

Compania își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a pune capăt accesului la Site și/sau serviciile conexe sau orice parte a acestuia, în orice moment, fără notificare. În măsura maximă permisă de lege, acest acord este guvernat de legile din România.

Orice persoană care accesează Site-ul și/sau care oferă date/informații cu caracter personal folosind orice mijloace puse la dispoziție de Site, este de acord cu prelucrarea de către Companie a datelor cu caracter personal ale acesteia. Datele cu caracter personal colectate și procesate de către Companie prin intermediul Site-ului vor fi utilizate pentru oferirea Serviciilor Site-ului precum și în alte scopuri cum ar fi, fără a se limita la: marketing, studii de piață sau alte activități permise de lege.

Pentru informațiile privind relucrarea datelor cu caracter personal vizitați pagina cu Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal [LINK].

Pentru informațiile privind cookie-urile vizitați pagina cu Politica de cookies, transmițătoare și alte tehnologii similare [LINK].